business

Amsterdam – bortglömd weekendresa

Anders Tufvesson

Under sommaren ger vi er lite tips vad ni kan göra offline. Men en resa börjar ofta online, eller hur?

När vi skall planera en långhelg i en europeisk huvudstad är det lätt att fastna på städer som London, Paris, Prag, Budapest och Barcelona. Främst för att lågprisflyg och vänner har varit där och att du faktiskt tänker på de städerna först. I nästa läge kommer städer som Prag, Dublin, Glasgow, Rom och Berlin fram. Men en pärla som ofta glöms bort är Amsterdam. Deras smarta sätt att göra turistlogotypen har vi redan skrivit om här på Business by web. Nu vill vi slå ett slag för staden med alla kanaler och fina konstmuseum. Van Gogh och Rembrandt är två av de mest kända konstnärerna. Anne Fanks hus är en annan oförglömlig upplevelse. Passa också på att ät god indonesisk mat.

Läs mer på www.iamsterdam.com.« Tillbaka

Etiketter:

06 augusti 2011 |

0 Kommentar

   Inga kommentarer än... Bli den första!

Tyck till! :)

« Tillbaka