business

Smartson – smart internetmarknadsföring

Anders Tufvesson

Det finns en webbplats som heter smartson.se. På Smartson kan du läsa tester gjorde på en mängd olika produkter. Du kan anmäla dig som testare och då får du då och då erbjudande om att testa en produkt. Om du blir vald får du ibland behålla produkten du har testat.

Men det är när du får ett e-postbrev om att du kan få testa en produkt som det börjar bli intressant. Du måste anmäla ditt intresse och när du gör det frågar de dig om du har en blogg. Smartson vill att du bloggar om din upplevelse på din egen blogg. Men det är inte förtäckt marknadsföring utan du måste ange att du testar produkten. Just nu vill jag gärna bli utvald att testa en GPS från TomTom. Jag fick det här e-postbrevet av Smartson:

Hej!

Din ansökan är nu mottagen och vi tackar för ditt intresse att bli testpilot på TomTom GO LIVE 820!

Kul att du har en egen blogg. Av de 10 Testpiloterna kommer vi att välja ut 5 stycken bloggare. Vill du ha chansen att bli en av får du gärna hjälpa oss att tipsa andra om att följa testet och ansöka:

1. Skriv ett inlägg på din blogg om testet av TomTom GO LIVE 820 och länka till http: http://smartsontestpilot.se/tomtom-go-820/bli-testpilot/

2. Lägg gärna med denna video i ditt inlägg (bädda in den på din blogg): http://www.youtube.com/watch?v=UPY2p7AiKsk

3. När du är färdig med ditt inlägg går du in på http://svar.smartson.se/bloggare.aspx?epost=@@037110&testpilot=tomtom och skriver in länken till inlägget du gjort.

Samtliga 10 utvalda Testpiloter kommer kontaktas efter ansökningsperioden via sin mailadress och presenteras på vår facebook-sida under fliken ”Diskussioner”.

Ha en bra dag!

Vänliga hälsningar

Smartson

Nu återstår bara att se om jag blir utvald.



« Tillbaka

Etiketter:

19 juni 2011 |

0 Kommentar

   Inga kommentarer än... Bli den första!

Tyck till! :)

« Tillbaka