business

Ibland bestraffas fantasi

Anders Tufvesson

Linus Omark har det som de flesta hockeyspelare (och fotbollsspelare) från Sverige saknar. Hårt drillade i lagspel har lekfullheten och fantasin prioriterats ned. Men förändringarnas vindar blåser i Sverige. Att göra en spelare är viktigare än att vara en bricka i spelet. Men när Linus Omark gör sin NHL-debut får han kritik för det han gör, av motståndarna. En en artikel på aftonbladet.se ber han om ursäkt för den kritik som riktats mot honom. I artikeln kan vi längst ned läsa vilka som kritiserar. Det är spelare i Tampa Bay, det vill säga det lag som Linus förnedrade. 🙂

Det är dags att NHL får en lirare som använder sin fantasi som Linus gör. Härligt att se men samtidigt så tycker jag att Tampa Bay skall skämmas.

Kommentatorernas kommentar: ”Welcome to the big leauge” säger allt!

Till Mattias Öhlund kan jag bara säga: ”Surgubbe! Du är grymt avundsjuk att du inte levererar på den fantasifulla nivån!”

Här är en annan goding med Linus Omark:« Tillbaka

12 december 2010 |

3 Kommentarer

 1. Kommentar av Jonas Palmér den 12 december 2010 kl: 14:29
  Jonas Palmér says:

  Livet är en gåta som man aldrig kommer att lösa. Trodde att alla skulle hylla Omark för den straffen. Men istället hörs det sura mummel från ”grumpy old men”, urk säger jag. Aftonbladet ger jag inte mycket för, de borde ju stå upp för Svenskarna på andra sidan pölen istället.
  /Jonas

 2. Kommentar av Anders Tufvesson den 12 december 2010 kl: 18:08
  Anders Tufvesson says:

  Grumpy old men from Tampa Bay Jonas. Fast överlag borde de välkomna en lirare i NHL.

 3. Tweets that mention Ibland bestraffas fantasi « Business by web -- Topsy.com says:

  […] This post was mentioned on Twitter by Anders Tufvesson, Anders Tufvesson. Anders Tufvesson said: Klart att en NHL-spelare inte får använda fantasi. http://bit.ly/fAtnjC Stå på dig Linus Omark! […]

Tyck till! :)

« Tillbaka