business

Ibland bestraffas fantasi

Anders Tufvesson

Linus Omark har det som de flesta hockeyspelare (och fotbollsspelare) från Sverige saknar. Hårt drillade i lagspel har lekfullheten och fantasin prioriterats ned. Men förändringarnas vindar blåser i Sverige. Att göra en spelare är viktigare än att vara en bricka i spelet. Men när Linus Omark gör sin NHL-debut får han kritik för det han gör, av motståndarna. En en artikel på aftonbladet.se ber han om ursäkt för den kritik som riktats mot honom. I artikeln kan vi längst ned läsa vilka som kritiserar. Det är spelare i Tampa Bay, det vill säga det lag som Linus förnedrade. 🙂

Det är dags att NHL får en lirare som använder sin fantasi som Linus gör. Härligt att se men samtidigt så tycker jag att Tampa Bay skall skämmas.

Kommentatorernas kommentar: ”Welcome to the big leauge” säger allt!

Till Mattias Öhlund kan jag bara säga: ”Surgubbe! Du är grymt avundsjuk att du inte levererar på den fantasifulla nivån!”

Här är en annan goding med Linus Omark:« Tillbaka

12 december 2010 |

3 Kommentarer