business

Korrekturläs alltid dina webbtexter

Sofia Håkansson

Val, val, val. Det är det enda som existerar just nu i media. Jag röstade igår och nu känns det som om all valrapportering bara rinner av direkt. Dags att fokusera på annat.

Dåligt skrivna webbtexter är ett återkommande irritationsmoment i min vardag. E-postmarknadsföring i all ära, men vart tar krav på korrekt målgruppsanpassat språk vägen?

Vi har en god nyhet för dig. Nu har du möjligheten att titta på över 4500 kanaler av HD kvalitet över världen! Från din dator direkt från internet.

Vårt Live Stream Direct visar dig HD kanaler i din dator! 24 timmar om dygnet. Med ett ord – glöm dina nuvarande Digi TVs månadsräkningar. Behövs inte göda tjänsteleverantörer som erbjuder oförskämt lite kanaler med HD kvalitet.

På vebsidan hittar du också undervisningen hur sätter man med TVn, Digital Video Recorder att rekorda TV streamer och mycket mer spännande. 

Förstör inte språket – korrekturläs

När jag ser sådana här texter från företag dör en liten bit av mitt copyhjärta. Vad gör ni med språket?! Jo, ni förstör det!!! Och hur kan man som företagare godkänna och stå bakom dessa texter med uppenbara felstavningar, konstiga slanguttryck och felaktig meningbyggnad. Det förstår inte jag.

Därför vill jag starkt rekommendera korrekturläsning. Låt någon annan läsa din text innan du skickar iväg ditt erbjudande via e-post till potentiella kunder. Alla blir vi blinda för våra egna texter, oavsett hur duktiga vi är på att uttrycka oss. En säljtext med stavfel och konstiga formuleringar kan kosta företaget massvis med pengar i uteblivna affärer och irriterade kunder.« Tillbaka

Etiketter:,

17 september 2010 |

0 Kommentar

   Inga kommentarer än... Bli den första!

Tyck till! :)

« Tillbaka