business

Instagram och mat!

Anders Tufvesson

Under sommaren har jag haft två olika typer av bilder i flödet på Instagram. Sol och bad samt mat. Det är mycket mat på Instagram, i varje fall från de jag följer. Men mat är en stor del av vårt liv och att få tips och kunna hitta bilder på mat som en viss restaurang har lagat är kul när du sitter och läser en meny. Jag brukar titta på kartan via Instagramappen och se om det finns bilder från restaurangen eller helt enkelt söka efter den.

Här är två exempel på detta:

Restaurant Nerja

Det är två favoriter. Den första är den bästa restaurangen i Nerja. Fusion Food and Lounge. Här skulle besökarna behöva fylla på lite. Det verkar inte som Spanienresenärerna har hittat funktionen ”Lägg till på fotokarta”.

 

På The Bar at The Dorchester Hotel finns det fler bilder.

the-bar-dorchester

Så missa inte att kolla in restauranger via Instagram när ni är ute och reser!

 « Tillbaka

Etiketter:

01 augusti 2014 |

1 kommentar