business

Ny kostym för Youtubes kanalsidor

Sofia Håkansson

Har du sett att Youtube har ändrat utseende på kanalsidorna? Det märks vem som står bakom Youtube numera, nya utseendet får mig osökt att tänka på Google+… Men det kanske bara är yrkesskadade människor som jag som uppmärksammar.

Tanken med ändringarna verkar främst handla om att att lyfta fram sitt varumärke mer än tidigare och att få till en snyggare presentation i alla typer av enheter, för att på så sätt locka fler prenumeranter till sin kanal. Därför finns nu bland annat möjlighet att skapa egen bred toppbild utöver profilbild. Dessutom trycker man från Youtubes sida hårt på möjligheten att fånga nya prenumeranter genom att du med alla förändringar verkligen sak kunna visa vem du är och vad din Youtube-kanal handlar om.

Testat nya utseendet? Vad tycker du?

youtube-printscreen

 « Tillbaka

Etiketter:,

12 juni 2013 |

0 Kommentar

   Inga kommentarer än... Bli den första!

Tyck till! :)

« Tillbaka