business

Lite praktik på Ninetech

Sofia Håkansson

Tjena!

Nej det är inte Sofia utan praktikanten William. Jag fick i uppdrag att göra ett blogginlägg för att jag ska få prova wordpress också, så tänkte skriva lite om vad jag har gjort här.

Men för det första så vill jag säga att det har det varit jättetrevligt och roligt att praktisera här på Ninetech!

Jag har skapat ett bildspel av några av bilderna från Kroatien. Och jag har även skapat dom som en HTML slide show input med Bootstrap och prettyPhoto.

bootstrap-img

Det var första gången jag använde Bootstrap och prettyPhoto så det var lite roligt att testa hur dom funkar. Båda bildspelen gick bra att göra (inputen är inte färdig än). Och det andra bildspelet gjorde jag i PowerPoint.

pretty_photo_lightbox(WHY DOESN’T THIS PICTURE RESIZE??)

Och så har jag jobbat med engelska översättningar till Ninetechs hemsida (så ni vet vem ni ska klaga på om det är konstigt, hehe :P), vilket var ett sätt att utforska och prova EPiServer. EPiServer verkar som ett bra verktyg och lätt verktyg att utveckla sidor med.

Nej nu ska jag göra något annat, See Ya!

/William« Tillbaka

Etiketter:, , ,

17 maj 2013 |

1 kommentar