business

Nya aftonbladet.se ute i beta-version

Anders Tufvesson

Idag när jag var ute på aftonbladet.se hittade jag en länk där Aftonbladet vill att vi skall prova nya aftonbladet.se. Den är inte speciellt mycket med än en startsida men de har äntligen lagt in en toppmeny:

Däremot är den inte responsive än. När jag försökte klicka mig vidare hamnade jag på den ordinarie www-sajten.

Kort sagt en försiktig redesign som får gamla besökare att känna igen sig men ändå ger lite nytt. Skall bli spännande att se hur de tar detta vidare. Det som är lite tråkigt är att det är fler baners som fastnar i olika lägen och ibland ”spärrar” ut text när jag scrollar ned.

Testa på beta.aftonbladet.se.« Tillbaka

07 augusti 2012 |

0 Kommentar

   Inga kommentarer än... Bli den första!

Tyck till! :)

« Tillbaka