business

Fast i Apples DNA

Anders Tufvesson

Jag har haft en iPhone i nästan fyra år nu. När min 3G började bli för trött bytte jag till en iPhone 4S. Men innan jag gjorde det funderade jag allvarligt på att byta till någon av de häftigaste Android-telefonerna. Jag läste tester och frågade runt lite. Jag provade SonyEricsson (RIP), Samsung, LG och HTC. Alla var trevliga telefoner på sitt sätt men när jag började fundera lite kom jag fram till att jag sitter fast i Apples DNA. Jag har köpt appar som jag vill fortsätta använda och kostnaden för de apparna är säkert betydlig mindre än om jag skulle köpa en Android-telefon och köpa om apparna. Men bekvämligheten att stoppa i en ny telefon och synkronisera den mit iTunes är oslagbar. Sedan gillar jag iTunes. Jag vet att många inte gör det men jag använder den och tycker att den är enkel att använda och jag vet inte hur det blir om jag byter leverantör.

Med andra ord är jag fast i Apples DNA. Det skall mycket till om jag skulle byta till något annat märke. Den enda orsaken är om de andra operativsystemen skulle blir så mycket bättre än iOS. Nu har jag i varje fall en 4S och kommer säkert ha den i 2-3 år till. Vad som händer då vet jag inte men skulle jag byta just nu så kanske jag skulle nosa lite på någon av Nokias nya Window-mobiler. Men till slut landar jag säkert i att jag sitter fast i Apples DNA. Men just nu trivs jag väldigt bra med det.« Tillbaka

Etiketter:,

29 maj 2012 |

5 Kommentarer

 1. Kommentar av car insurance quote den 22 oktober 2016 kl: 20:06
  car insurance quote says:

  Mi más sincero apoyo. La incapacidad de algunos de admitir y respetar (que no es compartir) otras opiniones, dicen mucho sobre su autor…Por otro lado, recordemos que el comunidad realizó una serie de aportaciones económicas para una distribución que se basaba en Debian. Ignoro si algunos se han arrepentido, pero desde luego el giro de la distribución fue radical en todos los sentidos. Saludos.

 2. Kommentar av http://www./ den 30 januari 2017 kl: 12:57
  http://www./ says:

  Dude, I don’t want to claim all the fundamentalist Evangelicals beating their adopted kids to death, preaching hate and generally being azzholes, but I don’t get to exclude them from my religion just because I think they’re doing it wrong. They claim to be fundamentalist evangelicals, well, I don’t get to say no. Even when we’re talking about loonies like Westboro Baptist that I’d prefer to phrase as a cult, too. I just have to try and make it clear that *I* and other Christian types don’t agree with their nonsense. I think you Mormans are in the same boat with the FLDS.

 3. Kommentar av kredit innerhalb 24 stunde crosstrainer den 11 februari 2017 kl: 16:11
  kredit innerhalb 24 stunde crosstrainer says:

  Arthur,You know, after bugging you to get a haircut previous posts, when you mentioned that you had actually got one I thought “hey, finally he is taking some of the good advice people post on here,” I was hoping you had got yourself a decent short back and sides – something clean, you would look so much better.But then I saw your post haircut picture WTF? seriously WTF is that?, are you auditioning for the lead role in “Liberace – the early years”?

 4. Kommentar av government coins free shipping den 24 februari 2017 kl: 18:49
  government coins free shipping says:

  Geri donsun,, ben onu cok seviyorum, ferihahande emir koray kaptan onlar icin bakiyorum guzeler ve yakisiklilar icin ustelik ben hollandadan bakiyorum hollandadan da hayranlari var.. GERI DONSUN FERIHA DA DONSUN

 5. Kommentar av insrance quotes in Edmond den 10 maj 2017 kl: 16:23
  insrance quotes in Edmond says:

  Rentero de seguro la sorpresa sera un ipad con algo nuevo, com alguna entrada basica de las cuales olvidaron xD! exitate jajajaVeremos que trae la manzana, no soy adicto-fanático como el señor Antonio Rentero, pero me entretiene ver a la gente que le gusta xD!pd:Que el air anterior no tenia problemas con la batería?saludos

Tyck till! :)

« Tillbaka