business

Fast i Apples DNA

Anders Tufvesson

Jag har haft en iPhone i nästan fyra år nu. När min 3G började bli för trött bytte jag till en iPhone 4S. Men innan jag gjorde det funderade jag allvarligt på att byta till någon av de häftigaste Android-telefonerna. Jag läste tester och frågade runt lite. Jag provade SonyEricsson (RIP), Samsung, LG och HTC. Alla var trevliga telefoner på sitt sätt men när jag började fundera lite kom jag fram till att jag sitter fast i Apples DNA. Jag har köpt appar som jag vill fortsätta använda och kostnaden för de apparna är säkert betydlig mindre än om jag skulle köpa en Android-telefon och köpa om apparna. Men bekvämligheten att stoppa i en ny telefon och synkronisera den mit iTunes är oslagbar. Sedan gillar jag iTunes. Jag vet att många inte gör det men jag använder den och tycker att den är enkel att använda och jag vet inte hur det blir om jag byter leverantör.

Med andra ord är jag fast i Apples DNA. Det skall mycket till om jag skulle byta till något annat märke. Den enda orsaken är om de andra operativsystemen skulle blir så mycket bättre än iOS. Nu har jag i varje fall en 4S och kommer säkert ha den i 2-3 år till. Vad som händer då vet jag inte men skulle jag byta just nu så kanske jag skulle nosa lite på någon av Nokias nya Window-mobiler. Men till slut landar jag säkert i att jag sitter fast i Apples DNA. Men just nu trivs jag väldigt bra med det.« Tillbaka

Etiketter:,

29 maj 2012 |

5 Kommentarer