business

Det händer saker i den sociala världen

Anders Tufvesson

Instagram kommer ut på Androidplattformen, Facebook köper Instagram, ”alla” som har Instagram blir väldigt upprörda. Nu har Mark Zuckerberg sagt att de skall låta Instagram leva sitt egna liv. Jag vet inte om jag kommer tro på det i längden men uppriktigt sagt bryr jag mig inte. Jag är en av (få?) som inte har laddat med Instagram, förrän nu. Jag går alltså mot strömen och startar ett konto när Facebook går in och köper. Varför vet jag inte riktigt men ilskan hos användarna fick mig lite att fundera i riktningen att det kanske är en bra tjänst som är värd att prova.

Om 2 minuter skall jag registrera mig och börja ta bilder (DET HETER INTE ”TA KORT”, HAR MIN CHEF SAGT!). 🙂

Recension kommer…« Tillbaka

Etiketter:,

12 april 2012 |

0 Kommentar

   Inga kommentarer än... Bli den första!

Tyck till! :)

« Tillbaka