business

IT-kväll hos Ninetech

Anders Tufvesson

I går kväll hade vi på Ninetech en studentkväll på kontoret i Karlstad. Många glada studenter och lärare dök upp och gjorde kvällen underbart trevlig. Många intressanta möten och samtal har pågått i våra lokaler och jag hoppas att en och annan student har fått sig en funderare kring vad Ninetech kan erbjuda för framtidsutsikter.

Det känns viktigt för oss som företag att få nå ut till studenterna och höra deras vision om sin framtid men det är också väldigt intressant. Vi som företag måste föryngra oss ständigt och det gör vi genom bra och kompetent folk från universiteten.

Kvällen inleddes med pizza för att mätta magarna på alla våra besökare, men även på oss själva. Något som var enormt uppskattat och det finns en risk att det blir ett återkommande tema på våra kvällar.

Under kvällen pågick också en spelturnering i MotorStorm där bästa varvtid belönades med en Apple TV. Vinnaren Hampus var mycket nöjd över sin vinst tror vi!

Vi hoppas på en favorit i repris senare i år!
« Tillbaka

20 januari 2012 |

0 Kommentar

   Inga kommentarer än... Bli den första!

Tyck till! :)

« Tillbaka