business

Varning för Svensk Sökmotorregistrering

Anders Tufvesson

Tack vare en mycket observant medarbetare betalade bolaget jag jobbar på inte 3892 kronor + moms för ingenting. Företaget Svensk Sökmotorregistrering i Stockholm AB skickar en avi som de kallar det. Fast den är förbluffande lik en faktura. Men i stället för fakturanummer står det avinummer. En sökning på Svensk Sökmotorregistrering i Stockholm är ingen kul läsning. Se här!

Klicka på bilden för att zooma in.

Tjänsten är ett paket som räcker i ett helt år och innebär registrering i minst 60 sökmotorer och länkregister. Vilket inte ger ett dugg i effekt. Vad nummer 2, automatiserad indexering av Er hemsiads sökord är är jag inte riktigt säker på. Och då är jag ända med på den här listan.

Till sist har jag tillgång till fri support och utvärdering. Försökte inte ens ringa det mobilnummer som finns på avin. Det finns inte med hos Hitta eller Eniro. Inte heller någon telefon till Svensk Sökmotorregistrering finns på dem.

Det är frågan om lurendrejare som tar era pengar! Enlig allabolag.se finns företaget på varningslistan. Deras verksamhet är damkläder och butikshandel…« Tillbaka

22 december 2011 |

0 Kommentar

   Inga kommentarer än... Bli den första!

Tyck till! :)

« Tillbaka