business

Snart får jag besöka Turning Torso

Anders Tufvesson

Imorgon klockan 7.20 (ungefär) kommer jag för första gången få besöka Malmös stolta byggnad Turning Torso. Jag har varit nedanför en gång tidigare men allmänheten får inte gå in. Men i toppen av byggande finns en unik mötesmiljö, närmare bestämt på 53:e eller 54:e våningen. Hela 179 meter över vackra Öresund. Vi skall tydligen vara på våning 54. Inredning i ren jetson-miljö!

Vi har fyllt lokalen och kommer prata om ”Ta kontroll över din digitala strategi”. Är du inte en av dem som har möjlighet att vara med kan du bitvis följa eventet via twitter och hashtaggen #torsobyNT

Jag har några funderingar som jag kommer få svar på i morgon.

  1. Kommer hissen skruva sig upp?
  2. Lutar tornet?
  3. Finns det ett exemplar av ”Jag Zlatan” vid fikabordet?
  4. Kommer hissen prata skånska?
  5. Ser man Danmark?
  6. Är det egentligen ett misstag, dvs. arkitekten var inte helt nykter när han ritade huset? (jag förutsätter att det var en man för om det var ett misstag kan det inte vara en kvinna)

Så många frågor och just nu så få svar. I morgon vet vi när vi kommer vara högst upp i Malmö.« Tillbaka

Etiketter:, ,

23 november 2011 |

0 Kommentar

   Inga kommentarer än... Bli den första!

Tyck till! :)

« Tillbaka