business

Ny iPhone blev bara en 4S

Anders Tufvesson

Lite besviken är jag allt. Hade väntat mig mer av kvällens Apple-event där en ny iPhone presenterades. Jag följde Gdgt live via min gamla iPhone 3G. Precis innan själva telefonen skulle visas upp tog batteriet slut. Jag satt i bilen (passagerarsätet) och fick snällt vänta till jag kom hem för att se vad det blev. Fick upp den här bilden:

Först fattade jag inte. Var var den nya telefonen? Sedan kom besvikelsen. Det är en glasmodell igen. Själva telefonen ser exakt likadan ut som den gamla. Det går alltså inte att ha en utan gummiskydd eller liknande. Tyvärr kan jag inte vänta ut iPhone 5 då min telefon börjar klappa ihop. Frågan är nu om jag skall gå över till Android istället eller vill jag ta till vara mina nedladdade appar och stanna på den mörka (eller var det ljusa?) sidan.

Just nu väntar jag på att Apple webb skall ge ifrån sig något annat än:

Access Denied

You don’t have permission to access ”http://www.apple.com/se” on this server.

Reference #18.653a6052.1317754697.2603c339« Tillbaka

Etiketter:

04 oktober 2011 |

2 Kommentarer