business

Vem är dina konkurrenter?

Anders Tufvesson

I mitt jobb som digital strateg jobbar jag mycket i workshopformat. En hel del i ett arbete med en digital strategi bygger på affärsplanen och det som står i den. En del är swot-analyser med dig och dina konkurrenter. De flesta företag har koll på sina konkurrenter, eller i varje fall tror de det. För det händer fler gånger än jag skulle vilja att en undersökning på utvalda och viktiga nyckelord och placering i Google att det är andra företag som dyker upp. Dvs. andra konkurrenter som vill ta affärer från dig, konkurrenter som du kanske inte kände till förut.

Vill du veta vem du konkurrerar med med på Google söker du helt enkelt på dina viktigaste sökord och ser var du kommer, var dina utpekade konkurrenter kommer och om det finna andra aktörer som ligger före.« Tillbaka

13 september 2011 |

3 Kommentarer

 1. Kommentar av Tiger den 23 augusti 2016 kl: 6:22
  Tiger says:

  Your answer was just what I nedeed. It’s made my day!

 2. Kommentar av http://www.mrsampson.com/ den 15 februari 2017 kl: 17:52
  http://www.mrsampson.com/ says:

  As far as getting rid of a bad bishop, the one case I know of required multiple visits with the Area Authority Seventy over the area in question, and it took many months. I think it was more than a year once the ball got rolling… slowly. And it took many months/a few years of badness on the part of the bishop before the Area Authority was even approached.Though if your bishop was following the handbook to the letter, as the OP suggests, it seems it would have been tough to make a case that he needed removed. Violations of the letter of the law tend to be clearer than violations of the spirit.

 3. Kommentar av Jacksonville, FL car insuramce den 01 maj 2017 kl: 21:41
  Jacksonville, FL car insuramce says:

  Today, a subset of “it’s not sex it’s rape” is “it’s not infidelity that’s the problem (here), it’s rape”, courtesy of Deb Cameron on ABC 702 setting up something she was doing later about infidelity inspired by Arnold Schwarzenegger… and Dominique Strauss-Kahn. SotBO: the problem with what Strauss-Kahn is alleged to have done is not at all that he’s currently married!

Tyck till! :)

« Tillbaka