business

Facebook prenumerationer

Anders Tufvesson

Igår släppte Facebook funktionen prenumerationer. Det ger en användare möjlighet att följa en person utan att de blir vänner. Det vill säga ett ensidigt följande. Jag kan prenumerera på en persons statusuppdateringar utan att den personen följer mig tillbaka. En funktion som redan finns i Google+ och Twitter. Känner möjligen Facebook att de andra flåsar dem i nacken? När en person godkänner att andra kan prenumerera på statusuppdateringar finns det en inställning vid varje uppdatering att den skall vara publik eller bara till vänner. Som standard är en statusuppdatering enbart till vänner. Du måste aktivt gå in och välja att uppdateringen är publik.

För att aktivera funktionen prenumeration av dina statusuppdateringar, gör så här:

  1. Gå till din personliga profil genom att klicka på ditt namn
  2. I menyn till vänster klickar du på ”Prenumerationer”
  3. Tillåt prenumeranter

Du har nu tillåtet funktionen prenumeranter. Om du går till min profil på http://www.facebook.com/anderstufvesson kan du lägga till mig som vän eller prenumerera på mina statusuppdateringar. Jag vill här säga att jag inte kommer bli vän med någon jag inte känner för jag har den policyn men prenumerera på mina offentliga uppdateringar fungerar.

När du uppdaterar din status kan du välja om den är publik eller bara till dina vänner:« Tillbaka

Etiketter:

15 september 2011 |

0 Kommentar

   Inga kommentarer än... Bli den första!

Tyck till! :)

« Tillbaka