business

Semestra i Värmland i sommar

Anders Tufvesson

Under sommaren ger vi er lite tips vad ni kan göra offline. Men en resa börjar ofta online, eller hur?

Vi börjar med att tipsa om Värmland. I Värmland rinner Sveriges längsta flod och vi har också Sveriges största sjö. På Klarälven och på Vänern finns mycket spännande att uppleva. Börja med att uppleva världens största insjöskärgård! Det är faktiskt sant. Vänern är den sjö som har flest antal öar av alla sjöar i världen. Nu finns det flera sätt att uppleva dem. Vill du inte åka ut en hel dag gör det utmärkt att åka på en räkkryssning. Det går också ta en av Karlstads båtbussar runt på älven eller ut till Jäverön. Vill du bygga och åka flotte finns flotturer längst Klarälven.

Fler saker att göra i Värmland hittar du på:

Varmland.se, Destination Karlstad och Sunne Turism.« Tillbaka

Etiketter:

11 juli 2011 |

0 Kommentar

   Inga kommentarer än... Bli den första!

Tyck till! :)

« Tillbaka