business

Restauranger i New York

Anders Tufvesson

Under sommaren ger vi er lite tips vad ni kan göra offline. Men en resa börjar ofta online, eller hur?

Planerar du en resa till New York? Då måste vi ge tre tips på restauranger som ni inte får missa!

Ät en fantastisk filet mignon på Angelos and Maxies på Park Ave South vid 19:e gatan. Beställ gärna lite hash brownies och sparris till. Mörare kött finns inte!

Är du sugen på eller kanske inte provat på koreansk mat så är Woo Lea Oak i Soho en kulinarisk höjdare. Du kan välja på att kockarna fixar din mat eller så kan du grilla den själv i bordet. Du läste rätt, i bordet! Varje bord har en granitbordsskiva och i mitten finns en nedsänkt grill. Prova! Det är hur kul oc gott som helst.

Till sist så ger vi tips på en lunchrestaurang. 8 dollar för en lunch med för och varmrätt. Dryck tillkommer. På Cafetasia finns ett hett tips och det är förrätten Petite Cheese & Crab Rangoo. Själv skulle jag helst vilja äta den fyra gånger om och hoppa varmrätten. Fast varmrätterna är också fantastiska. Restaurangen är populär så kom tidigt eller sent.« Tillbaka

Etiketter:

28 juli 2011 |

2 Kommentarer

  1. Kommentar av Coralie den 23 augusti 2016 kl: 4:37
    Coralie says:

    Thanks for shgrina. What a pleasure to read!

  2. Kommentar av f. w. schumacher den 11 april 2017 kl: 22:39
    f. w. schumacher says:

    This is similar to one of the exercises I sometimes have my Organizational Research class complete. They unobtrusively observe people in an environment and make a report. I’ve received projects on helping behavior, ordering behavior, cart return behavior and so forth. (Although this term we are analyzing photos of a workplace taken by a different student).

Tyck till! :)

« Tillbaka