business

Posten har fantasi

Anders Tufvesson

Sommaren närmar sig och det var dags att fylla på bokförrådet med bra facklitteratur. Jag beställde ”en hög” böcker till mig och mina kollegor till Ninetechs hamnkontor i Karlstad. Så här såg adresslappen på paketet ut (ursäkta suddig bild):

Ganska solklart eller hur? Döm av min förvåning när vårt centrumkontor på Kungsgatan 12 ringde och sa att jag hade fått ett paket. Brevbäraren har god fantasi som kan få den här adressen till Kungsgatan 12.

MEN, det är så här vi tänker när vi ser vår egen webbplats. Vi ser inte på den med nya ögon varje gång utan vi blir vana och till slut ser vi inte vad som är bra eller dåligt. Vi, precis som brevbäraren väljer att se det vi vill se inte vad som egentligen är framför våra ögon.« Tillbaka

13 juni 2011 |

0 Kommentar

   Inga kommentarer än... Bli den första!

Tyck till! :)

« Tillbaka