business

Nytt utseende på Google

Anders Tufvesson

Ni kanske hajade till precis som jag när ni öppnade Google igår. Några små färgförändrigar och några små placeringsändringar och vips ser det helt annorlunda ut:


Klicka på bilden för att få den i större format

Det är främst den svarta listen i överkant som är ändrad, men också den röda markeringen som visar vilket menyval som är valt. Till sist har de lagt länkarna i nederkant och på så vis gjort dem mer synliga och formaterat om knapparna. När vi sedan söker på något visar det sig att även sökresultatsidan är ändrad:

Klicka på bilden för att få den i större format

Här är det ett annat fintval på valen i vänsterkolumnen, men även sökrutan och området i toppen är ändrad med en grå bakgrund.

Det kan tyckas att det är små förändringar men de har säkert blivit testade i med A/B-tester eller multivariate-tester för att få fram bästa möjliga resultat. Små förändringar över tid för att få bättre resultat. En webbplats skall ha en Life Time Evolution!« Tillbaka

Etiketter:

29 juni 2011 |

5 Kommentarer