business

Gå på konstmuseum med Google.

Anders Tufvesson

Jag älskar att strosa omkring på konstmuseum. Helst moderna varianter som MoMa i New York eller varför inte Moderna museet i Stockholm. Van Gogh-museet i Amsterdam är en annan höjdare. Jag blir inte lika entusiastisk över Louvren i Paris där det överlag finns tunga tråkiga ”kyrkomålningar”. Men visst är det kul att se Mona-Lisa och Venus de Milo. Varför skriver jag om konst på en blogg som handlar om digitala medier då? Svaret är Google! Google har startat Google Art Project. En webbplats där du kan gå omkring på några av värdens största konstmuseum i en Google Streetview liknande värld. Nej, nu är det är dags att ta en tur på MoMa igen…« Tillbaka

Etiketter:

08 juni 2011 |

0 Kommentar

   Inga kommentarer än... Bli den första!

Tyck till! :)

« Tillbaka