business

Extrapris på vattenledningssystem!

Anders Tufvesson

Jag var inne på biltema.se för att se öppettider för deras butik i Karlstad. Biltema är ett företag som tänker på mig som kund och vill tillgodose mina behov. De visar därför några produktnyheter som jag kan tänkas vara intresserad och och det till oslagbara priser! Ett tag såg jag lite halvsuget på enhjulingen men insåg sedan mina begränsningar.  Min blick gled nedåt och jag undrade i mitt still sinne varför jag behöver ett antennfilter.

Till slut kom erbjudandet som gjorde mig, ja inte köpsugen, utan konfunderad. På Biltema kan jag köpa ett vattenledningssystem från 24,90! Tänk ett helt vattenledningssystem för bara 24,90.« Tillbaka

22 juni 2011 |

0 Kommentar

   Inga kommentarer än... Bli den första!

Tyck till! :)

« Tillbaka