business

Bli rik på Google AdSense

Anders Tufvesson

Det finns personer runt om i världen som blir rika på att upplåta utrymme på sin webbplats åt Google och deras sponsrade länkar. De personerna använder Googles tjänst AdSense som är en av flera typer av internetmarknadsföring. Googles annonser ser ut på lite olika sätt men det här är ett vanligt utseende:

När en besökare klickar på en annons kostar det pengar för annonsören. Av de pengarna tar Google störta delen men webbplatsägaren för också sin del. Har du många välbesökta webbplatser kan du tjäna en slant.

För 3-4 år sedan satte jag upp en blogg mest för att testa olika saker. Naturligtvis provade jag AdSense och lade upp lite sponsrade länkar. Något jag snabbt glömde bort men för 1 vecka sedan fick hag ett brev hem i brevlådan från Google. De påminde mig om att jag inte hade registrerat något bankkonto för utbetalning av det jag hade tillgodo på mitt konto på AdSense. Jag registrerade mitt bankkonto och i fredags låg ett nytt brev i brevlådan från Google. Det var min första utbetalning. Mina damer och herrar! Jag är rik! Hela helgen har gått åt till att planera mitt framtida liv. Vad skall jag göra med de 4,41 kr jag fick?« Tillbaka

Etiketter:

04 april 2011 |

0 Kommentar

   Inga kommentarer än... Bli den första!

Tyck till! :)

« Tillbaka