business

Färjestad – Brynäs hade 5531 åskådare!

Anders Tufvesson

Jag har tidigare bloggat om att det är de små detaljerna som kommer bli viktigare och viktigare för en webbplatsägare. Ibland är det tyvärr stora detaljer. I måndags försökte jag köpa 3 biljetter till Färjestad – Brynäs på Löfbergs Lila Arena via ticnet.se. Det var min fru, min dotter och hennes kusin som ville gå. Jag letade därför billiga sittplatsbiljetter. Observera att bilderna nedan inte är den match jag skriver om utan nästa hemmamatch. Funktionen är ändå samma.

Jag valde en biljett till ordinarie pris och två ungdomsbiljetter. Ticnet kommunicerade så här:

Allting var frid och fröjd. 395 kronor och Tufvesson klickade glatt på ”Bekräfta”. Nästa steg gjorde mig lite ställd. Vad vill Ticnet att jag skall göra nu? Jag skall lägga till att jag har provat på en Mac, tre stycken Pc med olika webbläsare och får samma resultat. Jag kom hit:

Mina biljetter står i den grå rutan, men priset är för en ordinarie vuxenbiljett med serviceavgift. Mina biljetter skulle kosta 395 kronor plus serviceavgift. Det största problemet är ändå hur jag skall gå vidare i processen. Här tog det stopp. Färjestads BK missade sin chans att få 5534 betalande besökare här. Hur många fler har de missat på grund av det här?« Tillbaka

09 mars 2011 |

1 kommentar