business

Rörlig annons i en papperstidning!

Anders Tufvesson

Fick en länk skickad till mig som var från tidningen Resume. Normalt sett är det inte en webbplats jag höjer till skyarna direkt för de är så ”traditionell reklam”. De försök de gör inom webb är mest baserad på kampanjer mm. Inte helheten med digital media, men det är en annan historia. Fast den här artikeln är det lysande undantaget. Artikeln handlar om en rörlig annons i en papperstidning. Det är ett belgiskt försäkringsbolag som ville ha en iPhone-app som skulle användas på av dem som var inblandad i en olycka.  Annonsen bygger på att du först skall ladda ned iPhone-appen och sedan lägga den i ett utrymme i tidningen. Se filmen:

Fullkomligt lysande!

Du kan läsa Resumes artikel här.« Tillbaka

Etiketter:

29 september 2010 |

2 Kommentarer