business

Google Realtime Search

Anders Tufvesson

Google lanserar många nya tjänster nu. För ett tag sedan var det Google Instant Search och för ett tag sedan släppte Google sin realtidssökning. I dagsläget är det Twitter som indexeras och läggs ut. För att nå Google Realtime går ni antingen till Google.se/realtime eller väljer mer i toppnavigeringen på Google och väljer ”Uppdateringar”. Se bild:

När du söker kommer de senaste Tweetsen upp och sedan uppdaterar sig sökning ”av sig själv”, dvs. automatiskt.

Min uppfattning av tjänsten hittills är att den bjuder på bätter historik och snabbare uppdatering än Twitters egen söktjänst och den som finns på Twingly. Bra jobbat Google! Men det vore kul om ni kunde ta med Facebook och deras sidor som är publika.« Tillbaka

Etiketter:

28 september 2010 |

0 Kommentar

   Inga kommentarer än... Bli den första!

Tyck till! :)

« Tillbaka