business

Hur skulle Kanal 5 se ut enligt Two?

Anders Tufvesson

Nu kan du läsa på idg.se hur Two tycker att Kanal 5 skulle se ut i ny kostym.  Förutom de rent grafiska skillnaderna som visades på tidningen Internet World finna mer att fundera på. Ett är länken adressen till Kanal 5. Det är inte www.kanal5.se som är deras startsida utan kanal5.se/web/guest/hem. Vem blir hjälpt av web/guest? Sedan kan jag inte låta bli att fundera över menyn ”Tablå”. Tolkar det som vad som dagens program på Kanal 5, men när jag går in så märker jag att det faktiskt är en komplett TV-guide där jag kan ställa in vilka progam jag vill ha med och andra bra inställningar, alltså betydligt mer än blygsamma ”Tablå”. Men ordet tablå är typexempel på ett ord som används internt i en organisation och därför används på webbplatsen. En ny design på Kanal 5 skulle också behöva lite nytt tänk vad gäller webbstrategi.« Tillbaka

Etiketter:

18 augusti 2010 |

0 Kommentar

   Inga kommentarer än... Bli den första!

Tyck till! :)

« Tillbaka