business

När något intressant blir iriterande

Anders Tufvesson

Jag älskar Facebook. Det är ett bra sätt att hålla kontakt med vänner. Företag och organisationer har sin kanal via Facebooks sidor. Som marknadsförare gillar jag hur det går att styra annonserna på ett demografiskt och intressestyrt sätt. Fast nu är ”råttet mågat” som hockeyspelaren Ledin sa. Kopplingen mellan Spotify och Facebook skapar 100-tals poster i liveflödet om vilken låt en person lyssnar på just nu. Själv har jag plockat bort min koppling till Spotify till Facebook så min vänner inte skall se när jag spelar hits som ”Köp inte ljus chocklad av Liselott” med ”Anfäkta och anamma och den gröna ön”. Vad jag nu önskar är en möjlighet att stänga av Spotifys spaming av mitt liveflöde i Facebook utan att varje vän gör det jag har gjort. Någon som vet hur det går till?« Tillbaka

Etiketter:,

29 september 2011 |

1 kommentar

  1. Pingback av Hur du döljer Spotify på Facebook « Business by web den 03 oktober 2011 kl: 12:04
    Hur du döljer Spotify på Facebook « Business by web says:

    […] Förra veckan efterfrågade Anders, och säkert många med honom, hur man får bort all Spotify-spam från sitt liveflöde i Facebook. Många har beklagat sig över det nya liveflödet, som Facebook kallar Ticker, att man tydligare kan se så mycket mer av vad alla ens vänner gör, samt att det snabbt fylls upp av automatiska Spotify-delningar. Personligen har jag inga problem med att både dela vad jag själv lyssnar på eller upptäcka låtar mina vänner har som favoriter. Men, smaken är ju olika. […]

Tyck till! :)

« Tillbaka