business

När något intressant blir iriterande

Anders Tufvesson

Jag älskar Facebook. Det är ett bra sätt att hålla kontakt med vänner. Företag och organisationer har sin kanal via Facebooks sidor. Som marknadsförare gillar jag hur det går att styra annonserna på ett demografiskt och intressestyrt sätt. Fast nu är ”råttet mågat” som hockeyspelaren Ledin sa. Kopplingen mellan Spotify och Facebook skapar 100-tals poster i liveflödet om vilken låt en person lyssnar på just nu. Själv har jag plockat bort min koppling till Spotify till Facebook så min vänner inte skall se när jag spelar hits som ”Köp inte ljus chocklad av Liselott” med ”Anfäkta och anamma och den gröna ön”. Vad jag nu önskar är en möjlighet att stänga av Spotifys spaming av mitt liveflöde i Facebook utan att varje vän gör det jag har gjort. Någon som vet hur det går till?



« Tillbaka

Etiketter:,

29 september 2011 |

1 kommentar